Iako jabuke ne povezujemo s ljetom, nakon što prođe sezona ljetnjeg voća, možete se polako "baciti" na jabuke. "Jedna jabuka na dan, doktor iz kuće van", glasi narodna poslovica. Sada je ona dobila i naučnu potvrdu. Jedno istraživanje pokazalo je da dvije jabuke štite srce od bolesti snižavajući nivo kolesterola u krvi. Rezultate svakodnevne konzumacije jabuka možete vidjeti već u periodu od tri mjeseca, no trebalo bi ih jesti barem šest mjeseci kako bi se smanjio nivo kolesterola za četvrtinu, a posebno loš kolesterol koji stvara ugruške u krvi i začepljava krvožilni sustav. Budući da smanjuju masnoće, jabuke se naročito preporučuju starijim ženama koje su prošle menopauzu. Oko 45 % žena u postmenopauzi ima različite bolesti srca ili visok rizik od moždanog udara. Do menopauze srce se prirodno štiti od infarkta, ali rizik počinje naglo da raste posle navršene pedesete godine života. Jabuke su dobre i za cjeli organizam jer ga čiste, a velika količina antioksidansa pomaže održati kožu i tkiva svježa i zdrava. Jabuku je najbolje jesti sa korom, ali trebali biste paziti da su domaće i neprskane. U protivnom ih prije konzumacije radije ogulite.
PRIRODA NAM JE DALA BILJE, A NA NAMA JE DA GA KORISTIMO I OČUVAMO ILI POBOLJŠAMO NAŠE ZDRAVLJE
ponedjeljak, 27. kolovoza 2012.
Kari štiti od dijabetesa
Kurkuma (indijski šafran), sastojak začina kari, može da spreči dijabetes kod osoba pod povećanim rizikom od te bolesti, poručuju naučnici s tajlandskog Univerziteta Srinakharinvirot. Oni su utvrdili da svakodnevno konzumiranje kurkume tokom devet meseci potpuno sprečava pun razvoj dijabetesa 2 kod „predijabetičara” - osoba sa abnormalno visokim sadržajem šećera u krvi, koji još ne predstavlja šećernu bolest, ali može lako da pređe u nju, pokazalo se da kurkuma deluje protiv zapaljenskih procesa u organizmu i „oksidacionih oštećenja” ćelija. Veruje se da ta dva procesa predstavljaju podsticaj za niz oboljenja, uključujući i dijabetes 2. „Zbog koristi koju donosi i bezbednosti konzumiranja, preporučujemo da se ekstrakt kurkume koristi kod predijabetičara”, ističe vođa tajlandskog istraživanja Somlak Čuengsamarn. U ovo istraživanje je bilo uključeno 240 odraslih Tajlanđana sa prediabetesom, od kojih je polovina dobijala kapsule kurkume, a ostali placebo. Ispitanici na kurkumi su konzumirali šest kapsula sa po 250 mg dotičnog začina dnevno. Posle devet meseci, među onima koji su konzumirali kurkumu nije zabeležen nijedan slučaj dijabetesa, dok je među ispitanicima na placebu zabeleženo 19 slučajeva.
Utvrđeno je da je kurkuma unapredila funkcionisanje takozvanih beta ćelija u pankreasu, koje su zadužene za lučenje hormona insulina - regulatora nivoa šećera u krvi.
Utvrđeno je da je kurkuma unapredila funkcionisanje takozvanih beta ćelija u pankreasu, koje su zadužene za lučenje hormona insulina - regulatora nivoa šećera u krvi.
CVIJEČE U PREHRANI
Koliko ste puta jeli cvijeće a da niste ni obratili pažnju. Jeli ste sigurno cvjetaču i brokule, pohane cvjetove tikvica ili bazge, slatkiš od ruže, pili čaj od kamilice, hibiskusa, šipka, uzimali ljekovite sirupe od maslačka, trputca….., koristili začine, itd.
No nije sve cvijeće jestivo, a postoje i neka pravila:
1. Jedite cvijeće za koje ste sasvim sigurni da je jestivo.
2. Samo zato što je cvijet serviran (ukras), ne znači da je i jestiv.
3. Jedite samo cvijeće za koje znate da je biološki uzgojeno.
4. Ne jedite cvijeće koje je brano uz cestu ili u blizini ceste i velikih prometnica, s poplavljenih ili nekim načinom toksično zagađenih zemljišta.
5. Jestive su samo latice.
6. Neko cvijeće je otrovno.
7. Tko ima astmu i alergije, neka ne jede cvijeće.
8. Postupno uvodite cvijeće u vaš jelovnik.
Cvijeće za pripremu uberite u hladnije doba dana, najbolje ujutro. Izaberite cvijeće koje je na vrhuncu zrelosti i pogledajte u vrtu ima li nametnika i koliko ima prašine i zemlje na sebi. Razmišljajte o cvijeću kao o voću. U slučaju da će te cvijeće koristiti kasnije tijekom dana, uberite ga sa stabljikom i stavite u vodu. Lagano ga isperite prije uporabe i otkinite samo obojani dio latica. Uvijek isprobajte koju laticu ili cvijet prije uporabe jer okusi u raznim podnebljima variraju.
Salata od tratinčica i graškovih vitica
● 1 glavica proljetne salate
● 1 šalica listova tratinčica
● 10 cvjetova tratinčica (koristiti samo latice, ne i tučak)
● 15 vitica mladoga graška (do 15 cm u dužini) u rastu ili u cvjetnoj fazi (u cvjetnom razdoblju graška možete koristiti i cijele cvjetove graška tako da ih otkinete odmah u vrhu peteljke)
● bučino ulje
● jabučni ocat
● sol, malo papra i šećera po želji
Operite salatu i listove tratinčica. Pod laganim mlazom vode operite tratinčice i vitice graška. Otresite od vode i usitnite listove salate. U zdjeli pomiješajte salatu, listove tratinčica s bučinim uljem, jabučnim octom i solju. Dodajte latice tratinčica i vitice graška ( te cvjetove graška ako su u cvatu ), pomiješajte lagano salatu i odmah poslužite.
frape s bademima
Frape s bademima
● 1 šalica jogurta
● 1 šalica mlijeka
● 10 badema
● 1 svježa banana
● 1 zvjezdasti anis
● 6-8 kockica leda
Stavite jogurt i mlijeko u mikser, dodajte 7 badema i banane te miješajte dok smjesa ne postane glatka. Dok vam mikser još radi, dodajte jednu po jednu kockicu leda dok ne postignete željenu gustoću. Preostala 3 badema raspolovite i ukrasite napitak u čaši tako što ih rasporedite u obliku zvijezde. U sredinu stavite zvjezdasti anis.
Pizza od krumpira i kapara
Kapare su pupoljci cvijeta koji raste u kamenjarima, kamenim kućama Mediterana. Pupoljci se beru u različitim fazama rasta, najčešće u sitnom obliku. U trgovinama ga možete naći pored maslina i sličnih delikatesnih proizvoda.
Tijesto za pizzu
● ½ kocke svježeg kvasca
● ½ žličice šećera
● ½ šalice tople vode
● 1 ½ šalica oštroga brašna
● ¼ žličice soli
● 2 žlice maslinovog ulja
Nadjev za pizzu
● 2 veća ili 3 srednja krumpira
● 1 šalica naribanoga topivog sira
● 10 dkg gorgonzola sira, narezanog na kockice ili ploškice
● 2 žlice kapara
● 1 žličica suhog ružmarina
● sol i papar
Pizza od krumpira i kapara
1. Posolite vodu i stavite kuhati cijeli krumpir.
2. Pomiješajte kvasac, šećer i toplu vodu. U većoj zdjeli pomiješajte brašno i sol te dodajte otopljeni kvasac i ulje. Sastojke miješajte dok ne dobijete čvrsto tijesto. Ostavite u zdjeli, pokrijte krpom i pustite da se tijesto diže na toplome mjestu pola sata. Počnite zagrijavati pećnicu na 210 C.
3. Nakon što se krumpir skuha, ogulite ga i narežite na ploškice. U međuvremenu bi i tijesto trebalo biti dignuto. Lagano pretucite tijesto i razvaljajte ga u krug. Nauljite pliticu za pečenje i preselite oblikovano tijesto u nju. Posipajte veći dio naribanog sira, složite gorgonzola sir i jedan red ploški tanko narezanog krumpira, posipajte solju i ružmarinom, paprom i kaparama, te na to ostatak naribanog sira ( može i jedna žlica parmezana).
4. Zapecite u pećnici 15 do 20 minuta.
No nije sve cvijeće jestivo, a postoje i neka pravila:
1. Jedite cvijeće za koje ste sasvim sigurni da je jestivo.
2. Samo zato što je cvijet serviran (ukras), ne znači da je i jestiv.
3. Jedite samo cvijeće za koje znate da je biološki uzgojeno.
4. Ne jedite cvijeće koje je brano uz cestu ili u blizini ceste i velikih prometnica, s poplavljenih ili nekim načinom toksično zagađenih zemljišta.
5. Jestive su samo latice.
6. Neko cvijeće je otrovno.
7. Tko ima astmu i alergije, neka ne jede cvijeće.
8. Postupno uvodite cvijeće u vaš jelovnik.
Cvijeće za pripremu uberite u hladnije doba dana, najbolje ujutro. Izaberite cvijeće koje je na vrhuncu zrelosti i pogledajte u vrtu ima li nametnika i koliko ima prašine i zemlje na sebi. Razmišljajte o cvijeću kao o voću. U slučaju da će te cvijeće koristiti kasnije tijekom dana, uberite ga sa stabljikom i stavite u vodu. Lagano ga isperite prije uporabe i otkinite samo obojani dio latica. Uvijek isprobajte koju laticu ili cvijet prije uporabe jer okusi u raznim podnebljima variraju.
Salata od tratinčica i graškovih vitica
● 1 glavica proljetne salate
● 1 šalica listova tratinčica
● 10 cvjetova tratinčica (koristiti samo latice, ne i tučak)
● 15 vitica mladoga graška (do 15 cm u dužini) u rastu ili u cvjetnoj fazi (u cvjetnom razdoblju graška možete koristiti i cijele cvjetove graška tako da ih otkinete odmah u vrhu peteljke)
● bučino ulje
● jabučni ocat
● sol, malo papra i šećera po želji
Operite salatu i listove tratinčica. Pod laganim mlazom vode operite tratinčice i vitice graška. Otresite od vode i usitnite listove salate. U zdjeli pomiješajte salatu, listove tratinčica s bučinim uljem, jabučnim octom i solju. Dodajte latice tratinčica i vitice graška ( te cvjetove graška ako su u cvatu ), pomiješajte lagano salatu i odmah poslužite.
frape s bademima
Frape s bademima
● 1 šalica jogurta
● 1 šalica mlijeka
● 10 badema
● 1 svježa banana
● 1 zvjezdasti anis
● 6-8 kockica leda
Stavite jogurt i mlijeko u mikser, dodajte 7 badema i banane te miješajte dok smjesa ne postane glatka. Dok vam mikser još radi, dodajte jednu po jednu kockicu leda dok ne postignete željenu gustoću. Preostala 3 badema raspolovite i ukrasite napitak u čaši tako što ih rasporedite u obliku zvijezde. U sredinu stavite zvjezdasti anis.
Pizza od krumpira i kapara
Kapare su pupoljci cvijeta koji raste u kamenjarima, kamenim kućama Mediterana. Pupoljci se beru u različitim fazama rasta, najčešće u sitnom obliku. U trgovinama ga možete naći pored maslina i sličnih delikatesnih proizvoda.
Tijesto za pizzu
● ½ kocke svježeg kvasca
● ½ žličice šećera
● ½ šalice tople vode
● 1 ½ šalica oštroga brašna
● ¼ žličice soli
● 2 žlice maslinovog ulja
Nadjev za pizzu
● 2 veća ili 3 srednja krumpira
● 1 šalica naribanoga topivog sira
● 10 dkg gorgonzola sira, narezanog na kockice ili ploškice
● 2 žlice kapara
● 1 žličica suhog ružmarina
● sol i papar
Pizza od krumpira i kapara
1. Posolite vodu i stavite kuhati cijeli krumpir.
2. Pomiješajte kvasac, šećer i toplu vodu. U većoj zdjeli pomiješajte brašno i sol te dodajte otopljeni kvasac i ulje. Sastojke miješajte dok ne dobijete čvrsto tijesto. Ostavite u zdjeli, pokrijte krpom i pustite da se tijesto diže na toplome mjestu pola sata. Počnite zagrijavati pećnicu na 210 C.
3. Nakon što se krumpir skuha, ogulite ga i narežite na ploškice. U međuvremenu bi i tijesto trebalo biti dignuto. Lagano pretucite tijesto i razvaljajte ga u krug. Nauljite pliticu za pečenje i preselite oblikovano tijesto u nju. Posipajte veći dio naribanog sira, složite gorgonzola sir i jedan red ploški tanko narezanog krumpira, posipajte solju i ružmarinom, paprom i kaparama, te na to ostatak naribanog sira ( može i jedna žlica parmezana).
4. Zapecite u pećnici 15 do 20 minuta.
ŽIVA I MRTVA VODA
Informacije skrivene u vodi utječu na naše zdravlje
Od davnina slušamo priče o "živoj" vodi i njezinim iscjeljujućim svojstvima.
Postoji li zaista takva voda ili je to samo plod mašte narodnih kazivača?
Nepobitna je činjenica da je voda najbitniji element na Zemlji.
Bez nje život na našoj planeti nije moguć. Ona izravno utječe na pravilno funkcioniranje svih naših organa te je stoga svakodnevno trebamo unositi u dovoljnim količinama.
No, to nije sve. Voda je zapravo mnogo više od H2O.
Najnovija istraživanja pokazuju da voda ima "pamćenje".
Informacije u vodi koju pijemo mogu utjecati na našu produktivnost, raspoloženje, čak i zdravlje.
Je li voda živo stvorenje?
Japanski znanstvenik Masaru Emoto nedavno je proveo opsežno istraživanje toga kako voda reagira na različite utjecaje, poput glazbe, misli i riječi.
Dobio je iznenađujuće rezultate.
Prirodna voda koja je poticala iz planinskih potoka ili izvora, kao i voda nakon molitve, klasične glazbe i pozitivnih misli, formirala je savršene kristale nevjerojatne ljepote.
Kristali zagađene i stajale vode su bili nepravilnog i deformiranog oblika.
Destilirana voda uopće nije imala kristalan oblik, ali kada joj je rečeno "hvala" ili joj je upućena ljubav i pažnja, i ona je formirala prelijepe kristale.
A ako bi se na bočici s uzorkom vode napisalo "Adolf Hitler", ili bi se taj uzorak izložio glazbi poput tehna ili heavy metala, ili bi joj se uputila neka pogrdna riječ, voda bi odgovarala ovakvim tipom amorfnih struktura.
Istraživanja dr. Masarua Emote potvrđuju da je voda "živa" i ima pamćenje.
Kada je pijemo, informacije koje se nalaze u vodi prenose se na nas.
"Voda posjeduje sposobnost umnažanja i pamćenja informacija. Mogli bismo reći da voda oceana pamti stvorenja koja žive u oceanu. Ledenjaci bi mogli sadržavati milijune godina povijesti naše planete.
Voda kruži planetom, teče kroz naša tijela i širi se čitavim svijetom. Kad bismo bili u stanju pročitati informacije sadržane u pamćenju vode, čitali bismo pripovijest epskih razmjera.
Razumijevanje vode donosi nam razumijevanje svemira, prirodnih čudesa i samoga života." - Masaru Emoto, "Poruke skrivene u vodi".
Dva lica vode
Austrijski naturalist, filozof i izumitelj Viktor Schauberger još je prije stotinu godina proučavao svojstva vode.
Schaubergerova polazna točka, nadahnuta njegovim intuitivnim uvidima i potvrđena brojnim iskustvima, jest da je voda živi entitet.
To znači da ima svoju strukturu i osobine. Ona diše i prolazi kroz procese umiranja i obnavljanja.
Može biti zdrava ili nezdrava. On se usredotočio da shvati kako se procesi života manifestiraju kroz vodu i kako te procese možemo voditi za dobrobit svih.
Schauberger je opisivao prirodnu vodu, onu koja izranja iz gorskog izvora kao OPLEMENJENU VODU. Patentirao je uređaj u obliku jajeta koji vodu iz slavine pretvara u izvorsku vodu visoke kakvoće.
Pomoću ovog uređaja, voda može ponovo upijati neophodne elemente i vratiti svoju energiju.
Schauberger je na sebi ispitivao takvu vodu i uvjerio se u njezino blagotvorno djelovanje. Prijatelji i znanci su doznali za to i zatražili da je i sami kušaju.
U nekoliko tjedana počele su kolati priče o izvanrednim oporavcima od kroničnih oboljenja. Bubrežni kamenci, reumatizam, malarija – sve se smanjivalo nakon što je oboljeli popio nešto vode iz Schaubergerove jajolike posude.
Čak su opadala i oboljenja od raka. Međutim, u Austriji je zakon samo kvalificiranim liječnicima omogućavao da liječe ljude, a vlasti su za to doznale. Smatralo se da je njegova voda nelegalna te je nažalost bio primoran prekinuti istraživanje.
Olof Alexandersson je napisao odličnu knjigu "Living water", u kojoj možete saznati više o otkrićima Viktora Schaubergera, koja mnogi znanstvenici danas smatraju revolucionarnima.
Informirana voda
Tajna pamćenja vode krije se u njezinoj strukturi. Voda se sastoji od takozvanih klastera.
Molekula vode je dipol - što znači da ima jedan pozitivan i jedan negativan pol i oni se međusobno privlače.
Molekule se zato povezuju preko vodikovih mostova u lance molekula višeg reda, makromolekule, koje nazivamo klasterima.
Postoji beskonačan broj kombinacija povezivanja, a svaka geometrijska struktura skriva u sebi određenu energijsku informaciju.
Zbog toga voda može prenositi bezbroj informacija.
"Živa" voda, ili voda koja ima pravilnu kristalnu strukturu, boljeg je okusa i pozitivno djeluje na naše zdravlje i raspoloženje.
Ova činjenica je danas dokazana brojnim istraživanjima. Biljke koje su zalijevali takvom vodom, rasle su brže, bile su otpornije na bolesti i davale više plodova.
U povijesti postoji i bezbroj primjera čudesnih iscjeljenja uz pomoć "žive", "svete" ili takozvane energizirane vode.
Ali koja je to - "živa voda"? Gdje je možemo pronaći? Živa je voda prirodna i čista voda iz izvora ili takozvana informirana, programirana ili energizirana voda.
Voda se može programirati na više načina - uz pomoć glazbe, boja, fraktala, molitvi, afirmacija, orgonske energije.
Programiranjem vode ne samo da se vraća njezina prirodna struktura, već se i smanjuje njezina genotoksičnost (zagađenost teškim metalima, klorom i pesticidima).
Flaška - vlastiti izvor žive vode
Ove godine tvrtka Biovega je predstavila Flašku - proizvod koji programira vodu uz pomoć orgonske energije.
Običnu vodu iz slavine Flaška u roku od 5 minuta mijenja u „živu vodu“.
Staklo Flaške je programirano tako da poboljšava strukturu i kvalitetu vode koja se u njoj drži.
Programirano staklo Flaške smanjuje genotoksičnost vode za 45% i utječe na njenu molekularnu strukturu, pa voda iz slavine nalikuje izvorskoj vodi.
Flaška dolazi u 3 veličine i ima modernu zaštitnu navlaku od neoprena. Flaška štiti vaše zdravlje i štedi novac, jer više ne morate kupovati vodu u plastičnim flašicama.
Flašku možete nabaviti u svim Bio&Bio trgovinama.
Od davnina slušamo priče o "živoj" vodi i njezinim iscjeljujućim svojstvima.
Postoji li zaista takva voda ili je to samo plod mašte narodnih kazivača?
Nepobitna je činjenica da je voda najbitniji element na Zemlji.
Bez nje život na našoj planeti nije moguć. Ona izravno utječe na pravilno funkcioniranje svih naših organa te je stoga svakodnevno trebamo unositi u dovoljnim količinama.
No, to nije sve. Voda je zapravo mnogo više od H2O.
Najnovija istraživanja pokazuju da voda ima "pamćenje".
Informacije u vodi koju pijemo mogu utjecati na našu produktivnost, raspoloženje, čak i zdravlje.
Je li voda živo stvorenje?
Japanski znanstvenik Masaru Emoto nedavno je proveo opsežno istraživanje toga kako voda reagira na različite utjecaje, poput glazbe, misli i riječi.
Dobio je iznenađujuće rezultate.
Prirodna voda koja je poticala iz planinskih potoka ili izvora, kao i voda nakon molitve, klasične glazbe i pozitivnih misli, formirala je savršene kristale nevjerojatne ljepote.
Kristali zagađene i stajale vode su bili nepravilnog i deformiranog oblika.
Destilirana voda uopće nije imala kristalan oblik, ali kada joj je rečeno "hvala" ili joj je upućena ljubav i pažnja, i ona je formirala prelijepe kristale.
A ako bi se na bočici s uzorkom vode napisalo "Adolf Hitler", ili bi se taj uzorak izložio glazbi poput tehna ili heavy metala, ili bi joj se uputila neka pogrdna riječ, voda bi odgovarala ovakvim tipom amorfnih struktura.
Istraživanja dr. Masarua Emote potvrđuju da je voda "živa" i ima pamćenje.
Kada je pijemo, informacije koje se nalaze u vodi prenose se na nas.
"Voda posjeduje sposobnost umnažanja i pamćenja informacija. Mogli bismo reći da voda oceana pamti stvorenja koja žive u oceanu. Ledenjaci bi mogli sadržavati milijune godina povijesti naše planete.
Voda kruži planetom, teče kroz naša tijela i širi se čitavim svijetom. Kad bismo bili u stanju pročitati informacije sadržane u pamćenju vode, čitali bismo pripovijest epskih razmjera.
Razumijevanje vode donosi nam razumijevanje svemira, prirodnih čudesa i samoga života." - Masaru Emoto, "Poruke skrivene u vodi".
Dva lica vode
Austrijski naturalist, filozof i izumitelj Viktor Schauberger još je prije stotinu godina proučavao svojstva vode.
Schaubergerova polazna točka, nadahnuta njegovim intuitivnim uvidima i potvrđena brojnim iskustvima, jest da je voda živi entitet.
To znači da ima svoju strukturu i osobine. Ona diše i prolazi kroz procese umiranja i obnavljanja.
Može biti zdrava ili nezdrava. On se usredotočio da shvati kako se procesi života manifestiraju kroz vodu i kako te procese možemo voditi za dobrobit svih.
Schauberger je opisivao prirodnu vodu, onu koja izranja iz gorskog izvora kao OPLEMENJENU VODU. Patentirao je uređaj u obliku jajeta koji vodu iz slavine pretvara u izvorsku vodu visoke kakvoće.
Pomoću ovog uređaja, voda može ponovo upijati neophodne elemente i vratiti svoju energiju.
Schauberger je na sebi ispitivao takvu vodu i uvjerio se u njezino blagotvorno djelovanje. Prijatelji i znanci su doznali za to i zatražili da je i sami kušaju.
U nekoliko tjedana počele su kolati priče o izvanrednim oporavcima od kroničnih oboljenja. Bubrežni kamenci, reumatizam, malarija – sve se smanjivalo nakon što je oboljeli popio nešto vode iz Schaubergerove jajolike posude.
Čak su opadala i oboljenja od raka. Međutim, u Austriji je zakon samo kvalificiranim liječnicima omogućavao da liječe ljude, a vlasti su za to doznale. Smatralo se da je njegova voda nelegalna te je nažalost bio primoran prekinuti istraživanje.
Olof Alexandersson je napisao odličnu knjigu "Living water", u kojoj možete saznati više o otkrićima Viktora Schaubergera, koja mnogi znanstvenici danas smatraju revolucionarnima.
Informirana voda
Tajna pamćenja vode krije se u njezinoj strukturi. Voda se sastoji od takozvanih klastera.
Molekula vode je dipol - što znači da ima jedan pozitivan i jedan negativan pol i oni se međusobno privlače.
Molekule se zato povezuju preko vodikovih mostova u lance molekula višeg reda, makromolekule, koje nazivamo klasterima.
Postoji beskonačan broj kombinacija povezivanja, a svaka geometrijska struktura skriva u sebi određenu energijsku informaciju.
Zbog toga voda može prenositi bezbroj informacija.
"Živa" voda, ili voda koja ima pravilnu kristalnu strukturu, boljeg je okusa i pozitivno djeluje na naše zdravlje i raspoloženje.
Ova činjenica je danas dokazana brojnim istraživanjima. Biljke koje su zalijevali takvom vodom, rasle su brže, bile su otpornije na bolesti i davale više plodova.
U povijesti postoji i bezbroj primjera čudesnih iscjeljenja uz pomoć "žive", "svete" ili takozvane energizirane vode.
Ali koja je to - "živa voda"? Gdje je možemo pronaći? Živa je voda prirodna i čista voda iz izvora ili takozvana informirana, programirana ili energizirana voda.
Voda se može programirati na više načina - uz pomoć glazbe, boja, fraktala, molitvi, afirmacija, orgonske energije.
Programiranjem vode ne samo da se vraća njezina prirodna struktura, već se i smanjuje njezina genotoksičnost (zagađenost teškim metalima, klorom i pesticidima).
Flaška - vlastiti izvor žive vode
Ove godine tvrtka Biovega je predstavila Flašku - proizvod koji programira vodu uz pomoć orgonske energije.
Običnu vodu iz slavine Flaška u roku od 5 minuta mijenja u „živu vodu“.
Staklo Flaške je programirano tako da poboljšava strukturu i kvalitetu vode koja se u njoj drži.
Programirano staklo Flaške smanjuje genotoksičnost vode za 45% i utječe na njenu molekularnu strukturu, pa voda iz slavine nalikuje izvorskoj vodi.
Flaška dolazi u 3 veličine i ima modernu zaštitnu navlaku od neoprena. Flaška štiti vaše zdravlje i štedi novac, jer više ne morate kupovati vodu u plastičnim flašicama.
Flašku možete nabaviti u svim Bio&Bio trgovinama.
Pretplati se na:
Postovi (Atom)