subota, 21. travnja 2012.

VISOKI KRVNI TLAK-LIJEČENJE PRIRODNIM PRIPRAVKOM

Visoki tlak
Sastojci


30 dkg češnjaka
3 dcl 96% alkohola

Češnjak očistite i zgnječite. Obavezno pri tome ne koristite metalne predmete. Dakle, u obzir dolazi keramika i drvo. Luk namočiti u alkohol i ostaviti stajati 10 dana na tamnom mjestu i povremeno promućkati. Ocijediti preko gaze (nikako ne koristite metalno cjedilo).

ujutro



prvi dan



1 kap

u podne



prvi dan


2 kapi

navečer


prvi dan


3 kapi

ujutro


drugi dan


4 kapi

u podne


drugi dan


5 kapi

navečer


drugi dan


6 kapi

I tako redom do 15 kapi i to peti dan


...


...

ujutro


šesti dan


14 kapi

u podne


šesti dan


13 kapi

navečer


šesti dan


12 kapi

I tako redom do 1 kapi


...


...

Ostatak popiti ali tako da se uzme 2 puta na dan (uvečer i ujutro) po 21 kap dok ima zalihe.


Nakon 15 kapi obavezno provjeravati tlak da se vidi djelovanje, a isto i nakon zadnje 1 kapi. Ako je tlak skoro u redu ne mora se uzimati 2 puta po 21 kap ne dan već samo jedanput (da ne bi došlo do preniskog tlaka).                    
ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI
Nadam se kako će Vam ovaj blog omogućiti poboljšanje vašeg zdravstvenog stanja, a uz to bolje razumijevanje, određivanje i biranje odgovarajuće terapije.
Kako je većina metoda navedenih na ovom blogu alternativna po definiciji, tako niti većina njih nije ispitana i/ili odobrena ni od jedne državne ili regulatorne agencije.
Nacionalni, državni i lokalni zakoni se razlikuju u uporabi i primjeni opisanih tretmana. Prema tomu, ovaj blog ne bi trebao biti zamjena liječničkim savjetima, tretmanima i terapijama ili nekih drugih licenciranih zdravstvenih djelatnika.
Naročito su upozorene trudnice da konzultiraju svoje liječnike prije korištenja bilo koje od navedenih terapija.
Vaše zdravlje je važno. Mudro koristile ovaj blog. Raspravite mogućnosti opisanih alternativnih tretmana s vašim liječnikom. I na kraju, Vi kao posjetitelj ovoga bloga, morate preuzeti punu odgovornost za svoje zdravlje i način uporabe ovoga bloga. Zbog navedenog izričito odbacujem odgovornost za bilo koji nepovoljni efekt koji bi bio uzrokovan korištenjem informacija sadržanih na ovom blogu.peut
Nova Gradiška/Hrvatska ,2012 god.ALTERNATIVNA SAVJETNICA,dipl.Aromaterapeut,Holistica,Reflesolog,dipl.Maserka -aroma-masaže,sportske-masaže,limfne drenaže.


Nema komentara:

Objavi komentar

Zanima me vaše mišljenje...